Referenties

Ik heb Floor leren kennen als een zeer toegewijd, slim en enthousiast mens. Ze heeft bij mijn online platform Cortonville laten zien dat ze kan interviewen, schrijven en stukken kan redigeren. Maar daarnaast kan ze ook leiding geven aan een redactie en met visie lijnen uitzetten. Veel kwaliteiten die ze o.a bij Cortonville al heeft laten zien en steeds verder heeft ontwikkeld. Wat ook niet onbelangrijk is, is dat Floor prettig is om bij je organisatie te hebben. Altijd in voor een goed feestje en gezelligheid, naast alle harde werk en dat is ook wat waard…

Eric Corton
Presentator, acteur, schrijver, radio-dj


"Floor heeft ons heel goed geholpen bij het in orde krijgen van de content voor de nieuwe AkzoNobel.com website. Zonder haar was het nooit gelukt. Floor werkt snel en nauwkeurig en is daarnaast, niet onbelangrijk, een fijn persoon om mee samen te werken."

Ruben Klompmaker
Roll out manager websites AkzoNobel corporate


“Floor werd ingevlogen op het meest hectische moment van het nieuwe website project. Tijd voor inwerken en gedegen overdracht was er niet. Floor heeft zich binnen korte tijd de schrijfwijzer, doelen en overige informatie van het project eigen gemaakt. Daarbij bracht ze structuur in haar werkzaamheden en gaf ze regelmatig een update van de voortgang. Inhoudelijk waren de teksten die ze opleverde van hoog niveau waarbij ze ook alle wensen vanuit ons bedrijf meenam. Haar kennis van online schrijven is daarbij ook groot, wat toch anders is dan een brochure schrijven. Ze is daarmee een zeer pro-actieve en verantwoordelijke projectmedewerker. Een rots in de branding. Als laatste is Floor ook een hele prettige collega die met haar humor de spirit er goed in hield!”

Laura van der Burgt
Senior Consultant e-business development at Tempo-Team – Strategy, Marketing & Innovation (SMI)

Site by Alsjeblaft!